Saturday, September 26, 2020

Dacia відмовилася від випуску компакт-кара

 Про це виданню Automotive News розповів операційний директор компанії Renault, яка володіє брендом Dacia, Карлос Таварес.

«Я хочу уникнути занадто великої кількості моделей. Ми повинні зосередитися на комунікаціях марки, ніж на витрати грошей на розширення модельного ряду. Впізнаваність бренду Dacia все ще занадто мала », - заявив Таварес.

Раніше передбачалося, що компакт-кар з Румунії буде конкурувати з Fiat Panda і Volkswagen up !. За попередніми відомостями, модель повинна була з'явитися в 2015 році, а її вартість склала б близько п'яти тисяч євро. Новинку хотіли побудувати на подовженій базі Renault Twingo, при цьому обсяг багажника компакт-кара Dacia склав би близько 250 літрів.

Dacia також планувала випустити великий седан, докладної інформації про який поки немає, і провести рестайлінг кросовера Duster. Після поновлення модель отримає 1,2-літровий турбований мотор потужністю 115 кінських сил.

No comments:

Post a Comment

Dacia відмовилася від випуску компакт-кара

 Про це виданню Automotive News розповів операційний директор компанії Renault, яка володіє брендом Dacia, Карлос Таварес. «Я хочу уникнути ...