Saturday, September 26, 2020

Тестування нового пікапа Dacia Duster

 Для презентації автомобіля, найімовірніше, буде обраний паризький автосалонпосилання відкриється в новому вікні . Комерційна реалізація автомобіля на російському ринку відбувається завдяки торговій марці Renault. У зв'язку з цим нову версію можуть продавати і на території РФ.

Машина наділена подовженим кузовом і двухдверной компонуванням, яка передбачає два посадкових місця з метою збільшення вантажного відсіку.

Всілякі відомості щодо автомобільної промисловості представлені на відповідних сайтах. Зокрема, тут доступна інформація про hyundai i30 і інших моделях даного виробника.

Що стосується сімейства силових агрегатів, воно аналогічно звичайному Dacia Duster. Зокрема, це стосується двох бензинових і одного дизельного двигуна. Пара розділяється на 1,2 і 1,6-літрову установки. Перша має турбокомпресор і видає 125 "коней". Потужність другої - 105 к.с. Дизельна варіація є півторалітрової і 90-110-сильною.

No comments:

Post a Comment

Dacia відмовилася від випуску компакт-кара

 Про це виданню Automotive News розповів операційний директор компанії Renault, яка володіє брендом Dacia, Карлос Таварес. «Я хочу уникнути ...