Saturday, September 26, 2020

У Dacia з'явиться великий седан і сіті-кар

 У лінійці компанії Dacia з'явиться великий седан і компакт-кар, однак вони будуть запущені в серію не раніше, ніж через півтора року. Про це повідомляє Autocar з посиланням на керівника відділення «Рено» з планування нових продуктів Тома Лейна.

За останні три роки румунський автовиробник випустив сім нових моделей, останньою з яких став універсал Logan другого покоління, який дебютував на початку березня на моторшоу в Женеві. Тепер компанія має намір призупинити плани з виведення на ринок повністю нових моделей, зосередившись на розвитку поточної гами і збільшенні ринкової частки.

«У нас є хороша модельна лінійка, інвестиції освоєні. Тепер саме час зосередитися на розвитку бізнесу та отриманні прибутку », - заявив операційний директор компанії Renault, якій належить Dacia, Карлос Таварес. фотогалерея:


Як повідомлялося раніше, Dacia розглядає не тільки випуск компакт-кара, здатного конкурувати з Volkswagen up !, а й навіть спорткара на базі «Логана».

No comments:

Post a Comment

Dacia відмовилася від випуску компакт-кара

 Про це виданню Automotive News розповів операційний директор компанії Renault, яка володіє брендом Dacia, Карлос Таварес. «Я хочу уникнути ...